BOLSIUS
Värmeljus till hotell, restauranger, caféer, spaanläggningar mm.

Kvalitet sedan 1858

Familjen Bolsius har varit ljustillverkare sedan 1871. Företaget grundades av två bröder som med traditionella metoder tillverkade ljus av bivax. Utvecklingen gick sedan snabbt och det dröjde inte länge innan dem uppmärksammades för produkternas höga kvalitet och Bolsius blev sedermera senare leverantör till påven.

Familjeföretaget tog ytterligare ett stort steg då den storskaliga tillverkningen av värme- och votivljus påbörjades, vilket drog igång en våg av tillväxt, utveckling och modernisering.

Idag är Bolsius en stor aktör på den europeiska marknaden med en gedigen historia och renommé tack vare ljusens höga kvalitet.

 

 

Ledande i Europa

Bolsius är med sina varumärken Europas ledande tillverkare av ljus med huvudkontor i Holland och produktion i både Holland och Polen. Samtliga Bolsius ljus uppfyller de krav som ställs på ett ljus enligt kvalitetsstämpeln RAL. Bolsius ljus kännetecknas av deras utmärkta brinnegenskaper med lång brinntid samt en klar och stadig låga.

 

 

 
 

Värmeljus är den enda produkter vi säljer för tillfället. 

CandleStore ger er möjlighet att köpa Bolsius ljus till förmånliga priser till er verksamhet. Oavsett om ni har restaurang, hotell, café, spaanläggning, butik, frisörsalong, naprapati- eller massageklinik så förbrukar ni ljus. De utmärkta brinntiderna hos ljus från Bolsius gör att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att fokusera på att byta ljus.

 
  
   
  
   
 

 
   

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt